Over Kosmos Reisgidsen

Kosmos Reisgidsen is een blog van Max Laponder over reizen en alles wat daarbij komt kijken.

Ik ben deze blog begonnen omdat ik al sinds mijn studententijd een passie heb voor reizen. Deze passie is aangewakkerd doordat ik een half jaar in Melbourne (Australiƫ) heb gestudeerd voor mijn studie sociale wetenschappen. In Australiƫ werd ik gegrepen door de prachtige natuur en het klimaat. Hierdoor ben ik nieuwsgierig geworden naar andere landen, culturen en natuur.

Inmiddels heb ik al heel wat (rond)reizen gedaan, maar blijf ik steeds op zoek naar nieuwe reizen. Gedurende mijn reizen maak ik vanalles mee en kom ik bijzondere plekken tegen. Deze wil ik graag met jullie delen via mijn blog.

Uiteraard ben ik zelf ook op de hoogte van allerlei mooie plekken en vakantiebestemmingen in de wereld. Hier zal ik ook geregeld iets over schrijven op mijn blog.

Ik hoop dat jullie mijn blog met veel plezier lezen. Wanneer je me iets wil aanraden of wellicht zelf iets wil schrijven dan kun je dit altijd vragen via het contactformulier.