Luxe vakantiebestemmingen

 

 

Op Instagram zie je de foto’s van celebrity’s op witte stranden, mooie boten en in dure winkels. Zoek je een vakantie waar je meer kan genieten van dezelfde luxe als celebrity’s? Lees dan verder. Een welverdiende luxe vakantie vakantie vieren doe je namelijk op de volgende bestemmingen.

 

Ibiza

Laten wij beginnen bij Ibiza, de ideale plek om op een boot te vertoeven en te genieten van het uitzicht. Met je vriend(in) of met je vriendengroep met cocktails en lekker eten aan boord, varend op helderblauw water. Een boot huren op Ibiza kan heel eenvoudig via Barqo. Het werkt eigenlijk net als Airbnb, alleen dan van boten. Een boot huren van een particulier en varen maar. Dat levert zeker een aantal mooie kiekjes op voor Instagram.

 

Bali

Van een Europees eiland naar een eiland in de Indische Oceaan, Bali. Hier stikt het van de luxe homestays en hotels met prachtig uitzicht. Ga naar Ubud voor prachtige rijstvelden en de mooiste houten meubels. Houten meubels zijn misschien een iets groot om mee terug naar Nederland te nemen, gelukkig zijn er ook genoeg hout gesneden souvenirs te vinden. Wil je iets actiefs? Verblijf dan een stukje zuidelijker in Canggu. Dit is de ultieme surfplek. Als je nog meer wilt zien kan je de boot nemen naar Nusa Penida. Dit kleine eilandje bij Bali is perfect voor snorkelen.

 

Dubai

Wil je echt luxe gaan? Kies dan voor Dubai. De foto’s van de Palmeilanden zitten vast al goed ik je geheugen. En ook de torenhoge wolkenkrabbers komen je vast bekend voor. De rich and the famous zijn geregelmatig in deze luxueuze stad te vinden. Als je geld te besteden hebt kan je dat in Dubai goed uitgeven. De meest exclusieve producten vind je in deze stad van de Verenigde Arabische Emiraten. Let wel op in de zomer lopen de temperaturen op tot boven de 40 graden. Het voorjaar of najaar zijn daarom geschikter voor een vakantie naar Dubai.